A week of Nextflow goodness

We believe that the Nextflow Summit should be available to everyone, everywhere. That’s why the Nextflow Summit and nf-core Hackathon will be streamed live and presentations made available after the event.

Nextflow Summit begins at 5:00 PM CET on Wednesday, October 12, and closes 1:30 PM CET Friday, October 14.

Download program PDF
10:00 AM

10:00 - 11:30 AM (90 min)

Session 2: Talks

Talks from Gisela Gabernet, Tony Zeljkovic and Hatem Nawar.

Several Speakers

Oct 13, 2022, 10:00 AM CET

Watch on Youtube
11:30 AM

11:30 - 11:45 AM (15 min)

Coffee break

Oct 13, 2022, 11:30 AM CET

11:45 AM

11:45 AM - 1:15 PM (90 min)

Session 3: Talks

Talks from Harshil Patel, Friederike Hanssen, Angel Pizarro and Aneesh Karve.

Several Speakers

Oct 13, 2022, 11:45 AM CET

Watch on Youtube
1:15 PM

1:15 - 2:15 PM (60 min)

Lunch

Oct 13, 2022, 1:15 PM CET

2:15 PM

2:15 - 3:45 PM (90 min)

Session 4: Talks

Talks from Paolo Di Tommaso, Júlia Mir Pedrol and Cédric Notredame.

Several Speakers

Oct 13, 2022, 2:15 PM CET

Watch on Youtube
3:45 PM

3:45 - 4:15 PM (30 min)

Poster session

Oct 13, 2022, 3:45 PM CET

4:15 PM

4:15 - 5:30 PM (75 min)

Session 5: Talks

Talks from Stephen Rudd, Konrad Rokicki, and Saba Nafees.

Several Speakers

Oct 13, 2022, 4:15 PM CET

Watch on Youtube
5:30 PM

5:30 - 5:45 PM (15 min)

Coffee break

Oct 13, 2022, 5:30 PM CET

5:45 PM

5:45 - 7:00 PM (80 min)

Session 6: Talks

Talks from Venkat Malladi, Yih-Chii Hwang and Evan Floden.

Several Speakers

Oct 13, 2022, 5:45 PM CET

Watch on Youtube
7:00 PM

7:00 - 10:00 PM (180 min)

Summit dinner

The Summit dinner will be held at Shôko, a Restaurant and Lounge Club.